Storstädning av din bostad


Vi på A&K Städning har långa erfarenhet av storstädning

Du kan lita på att vi utför varje städuppdrag med högsta möjliga kvalitet och omsorg. Vi vågar därför påstå att du kommer att bli nöjd med en storstädning från oss. Skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd erbjuder vi en nöjd kund-garanti genom vilken vi åtar oss att kostnadsfritt åtgärda eventuella brister.


Städas det veckovis eller vid andra regelbundna intervall behöver storstädning inte göras lika ofta. Vi rekommenderar ändå en storstädning minst 2 gånger per år. Storstädningen är nämligen helt komplett och omfattar städmoment som exempelvis veckostädning inte täcker. Många av våra nya abonnemangskunder inleder samarbetet med en storstädning.


Genom att unna dig hjälp med en storstädning i hemmet kommer du att kunna se fram emot att få tid över till annat. Låt oss ta hand om dammsugningen och rengöringen och koppla av med din familj och dina vänner i stället. Eller varför inte ägna dig åt en speciell hobby, idrott eller annan fritidsaktivitet?


I samband med att du anlitar personal från A&K städning när du önskar få städhjälp i Sundsvall och området runt omkring ser vi till att utföra storstädningen under dagen. Därmed kan du öppna dörren framåt eftermiddagen eller kvällen och njuta av ett städat hem. Med det tillgängliga RUT-avdraget i dag har du chansen att luta dig tillbaka med denna vardagslyx.

Tjänster & Priser efter Rutavdrag Storstädning 180kr/timmen


Tillläggstjänster:
.Vanlig balkong 250kr

.Inglasad balkong 350kr
.Vanlig altan 250kr
.Inglasad altan 450kr
.Garage 250kr
.Förråd 250kr