För att berätta lite mer om oss så är vår affärsidè  att leverera kvalitetstjänster inom flyttstädning & städning till alla som behöver A&K STÄDNING. Vi vill vara ditt val när du önskar boka din städtjänst av oss och vi finns tillgänglig för alla dagar och vårt mål är att ge dig som kund och beställare svar & offerter så snabbt vi kan.


Vi vet att snabba och tydliga svar ger kunderna trygghet & tillit. Grogrunden för att ett avtal skall kunna upprättas där både du som kund och vi känner att vi lyckats. Vi vill lämna nöjda kunder bakom oss och först då känner vi att vi lyckats leverera förstaklassiga städtjänster som vi tycker är en självklarhet och vi sköter Rut-avdraget.KVALITETSTJÄNSTER TILL BRA PRISER & KVALITET

Vårt mål är leverera hög kvalitet på våra städtjänster. Vi tror på att kvalitetstjänster lönar sig i längden och att du som beställare då gärna vänder dig till oss igen när framtida behov finns.


Priserna försöker vi pressa genom att inhandla stora mängder av material som vi vet att vi kan använda till fler kunder. Idag så jobbar vi mest med flyttstädningar i hela Sverige och har många nöjda kunder som rekommenderat oss till nära & kära.

Vi vill alltid leverera våra kunder allt från snabba offerter till bra priser och alltid med garantier så att de kan vara säker på att deras flyttstäd utförs på ett professionellt sätt med kunnig personal med lång erfarenhet av flyttstädningar.


ARBETSOMRÅDEN

Vi jobbar idag i västernorrland och vill finnas för alla som har behov av våra tjänster. Kontakta oss för en gratis offert eller ställ dina frågor. Vi finns för dig som kund och beställare dygnet runt.


Våra städtjänster täcker varje tum av ditt utrymme. Vi kan fräscha upp ditt badrum, stärka ditt kök och återställa ditt sovrum så att du får det vackra och rena hem du förtjänar. Vi kommer djupt in i hörn och sprickor för att befria ditt utrymme från damm, bakterier och bakterier för att leverera ett hem som är både obefläckat och friskt.